Φάκελος μάστερ πλαν

Sharing is caring!

Έχουμε πρόβλημα με το Μάστερ Πλαν του Λιμανιού της Καλαμάτας .Ένα σοβαρό προγραμματικό σχέδιο ανάπτυξης του λιμένα μπορεί να συμβάλει στο μελλοντικό περιβαλλοντικό αναπτυξιακό άξονα της πόλης για τις επόμενες δεκαετίες .

Με μια μεθόδευση, η δημοτική αρχή επικαλούμενη παραπλανητικά αιτιάσεις και καθοδηγούμενη από θηριώδεις συντελεστές δόμησης ,την περιβαλλοντική υποβάθμιση του προλιμένα και χωρίς να δώσει την περιβαλλοντική μελέτη στα μέλη του δημοτικού συμβουλίου προχωρά στην ψήφισή του χωρίς αναστολές .

Πάει να περάσει σε συνθήκες όπου δεν λειτουργεί τίποτα, και μη νόμιμες- χωρίς ουσιαστικά δημόσια συνεδρίαση λόγω της απουσίας φορέων αλλά και τοπικά ενδιαφερομένων κατοίκων – όπου με κυβερνητικό νόμο απαγορεύονται ακόμα και η έξοδος από τις κατοικίες ,αλλά και οι συναθροίσεις .

Συνθήκες κατά τις οποίες δεν επιτρέπεται να σκύψουμε πάνω από ένα χάρτη, να συζητήσουμε ως τοπική κοινωνία από την απαγόρευση της κυκλοφορίας . Ζητάμε να παγώσει η διαδικασία όσο δεν μπορεί να υπάρχει φυσιολογική λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου και της δημόσιας διαβούλευσης.

παλιότερη κινητοποίηση πολιτών

Φάκελος με το μάστερ πλαν

Μοναδικό παραθαλάσσιο πάρκο στον αστικό ιστό ουσιαστική τουριστική αναπτυξιακή πρόταση σε συνθήκες διαχείρισης της κλιματικής κρίσης

https://www.kalamatajournal.gr/messinia/kalamata/item/12192-ksekinoyn-oi-syzitiseis-gia-tin-apomakrynsi-tou-nok-kai-tou-aiolou

s

n

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...