«Ώδινεν όρος και έτεκεν Κουκούτσι (η)»

Sharing is caring!

-Δήλωσε με περίσσεια αυτοπεποίθηση και πολιτική αυτοϊκανοποίηση ότι θα υπάρξει άνετη πλειοψηφία στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.
-Δήλωσε και δηλώνει πρόθυμος να συνεργασθεί με όσους επιθυμούν να αναλάβουν θέσεις ευθύνης.
-Η συνέπεια λόγων και έργων ανύπαρκτη, αλλά η τελευταία πράξη του, να συνεργασθεί επισήμως με υπόδικο πρώην βουλευτή, καταδεικνύει την παντελή έλλειψη πολιτικής και αυτοδιοικητικής διαίσθησης και κρίσης.
-Οι προπηλακισμοί εκ μέρους συγκεκριμένων δημοτικών συμβούλων του σε βάρος μελών δημοτικών ομάδων – που αντέδρασαν με επιχειρήματα- στην ανάληψη θέσης ευθύνης – και ειδικά στη θέση για θέματα παιδείας- στον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής φανερώνει ανομοιογένεια της δημοτικής ομάδας του κ. δημάρχου.
-Απαιτείται αναστοχασμός σε θέματα πολιτικής συμπεριφοράς και αυτοδιοικητικής επάρκειας, εκ μέρους του κ. δημάρχου και μικρής ομάδος συμβούλων.
-Το Δ.Σ είναι ο πυρήνας των συζητήσεων για μικρά και μεγάλα θέματα των δημοτών που εκπροσωπούνται από τις δημοτικές παρατάξεις.
Είμαστε «καταδικασμένοι» να συνυπάρξουμε, να συγκρουσθούμε, αλλά και να ομονοήσουμε και να δώσουμε λύσεις στα μεγάλα και μικρά προβλήματα που αφορούν στο παρόν και το μέλλον του τόπου μας.
Είμαστε υποχρεωμένοι η αυτοδιοικητική συμπεριφορά μας να χαρακτηρίζεται από «Λόγον έμπρακτον και πράξιν έλλογον».
Γεώργιος Ν. Σωφρονάς
Δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Πρότυπος Δήμος»

s

n

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...