Ο Δήμος Καλαμάτας «ξέπλενει» ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ τον αμετανόητο Κουκούτση και την παρέα του

Sharing is caring!

Τα παραλειπόμενα της τοποθέτησης του .Γιατί ήταν 14 τα μέλη του ΔΣ ενώ έπρεπε να ήταν 15

Τον Κουκούτση “ξεπλένει” κανονικά και με υπερβάλλοντα ζήλο ο δήμαρχος Καλαμάτας , γιατί τον έκανε ακόμα και παράτυπα πρόεδρο του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ύδρευσης .Πήγαν τρέχοντας να τον τοποθετήσουν πρόεδρο ενώ εκκρεμούσε η συμπλήρωση της εκπροσώπησης του δήμου Μεσσήνης για το ΔΣ . Η συμπλήρωση του τρίτου εκπροσώπου του δήμου Μεσσήνης ήταν διαδικασία ορισμένη στην ημερήσια διάταξη του δημοτικού συμβουλίου ,για την επόμενη μέρα της συνεδρίασης του ΔΣ του Συνδέσμου ύδρευσης!

Οι αντιδήμαρχοι Φάββας και Μπάκας παρεμβαίνοντας συνεχώς στη διαδικασία δεν άφησαν το περιθώριο στο ΔΣ του συνδέσμου να είναι νομότυπο παρά τις τοποθετήσεις και τις εισηγήσεις που έγιναν γιαυτόν το λόγο , Δεν ήθελαν να αναβληθεί η συνεδρίαση του γιατί αυτό θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί μετά την έναρξη της δίκης .

Ο Γ. Φάββας “τελείωσε” τη δουλειά αφού ανάλαβε προεδρεύων της διαδικασίας με συνοπτικές διαδικασίες . Σκοπός της άρνησης και συνεπώς αυτής της παρατυπίας ήταν για να πάρει τον τίτλο του προέδρου του συνδέσμου ο αμετανόητος πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής όσο το δυνατόν γρηγορότερα , ώστε να αξιοποιήσει τον “τίτλο” την επόμενη μέρα στη δίκη της Χρυσής Αυγής που γινόταν στην Αθήνα.

Το θέμα πρέπει να απασχολήσει τα δημοτικά συμβούλια των δύο δήμων εφόσον αυτά είναι τα εκλεκτορικά σώματα των αντιπροσώπων στο Σύνδεσμο.

Έκαναν και… πρόεδρο τον κατηγορούμενο Κουκούτση της Χρυσής Αυγής

Με τον τίτλο του… προέδρου θα κληθεί να απολογηθεί αύριο για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Δημήρης Κουκούτσης.

Ο λόγος είναι πως η δημοτική αρχή Καλαμάτας, όπως είχε προαναγγελθεί, τον εξέλεξε πρόεδρο στον Σύνδεσμο Ύδρευσης δήμων Μεσσηνίας, παρά τις αντιδράσεις που είχαν προκληθεί σε προηγούμενες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Κουκούτσης απολογείται αύριο στο Εφετείο Αθηνών ως κατηγορούμενος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Η συνεργασία της παράταξης του πρώην βουλευτή «Καλαμάτα Πόλη Ενωμένη» με την Δημοτική Αρχή Καλαμάτας έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην πόλη, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο για «ξέπλυμα» του πρώην χρυσαυγίτη βουλευτή.

Ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Νίκου ΜΙχαλολιάκου, πρόσφατα καταδικάστηκε τελεσίδικα για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση κατά του δημοτικού συμβούλου Αθήνας και συντονιστή της ΚΕΕΡΦΑ, Πέτρου Κωνσταντίνου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...