εσπευσμένη σωστική…. “αποδοκιμασία ” του Δημάρχου μετά απο τον τρικυμιώδη λόγο συνεργάτη του

Sharing is caring!

του δ.σ. Καλαμάτας Σταμάτη Μπεχράκη

πηγή

https://www.facebook.com/StamatisBechrakisKalamata/posts/702992950168178?comment_id=703039613496845&reply_comment_id=703040320163441

Εσπευσμένη “σωστική”…. αποδοκιμασία του Δημάρχου μετά τον τρικυμιώδη λόγο συνεργάτη του στις κάμερες

Εξήντα μετανάστες μεταξύ των οποίων και παιδιά έφθασαν στο λιμάνι της Καλαμάτας . Συνηθισμένο θα σκεφτεί κάποιος. Όχι όμως και οι δηλώσεις στις κάμερες που ακολούθησαν , του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Κώστα Αθανασόπουλου . Οι ακροδεξιοί συλλογισμοί του μέλους της δημαρχιακής παράταξης , χτύπησαν γερά όλους μας στο στομάχι. Βρήκε ευκαιρία να μας τα πει συντόμως ένα χεράκι , δηλαδή λίγα πράγματα πέρα από τα διοικητικο -τεχνοκρατικά που του υπαγορεύει η θέση του.Και δεν έχασε χρόνο.

Κάτι όμως ότι οι δηλώσεις, του μέλους της παράταξής του του Δημάρχου στις κάμερες, θύμιζαν το λόγο του χουντικού Παπαδόπουλου. Κάτι το ομόθρησκο, κάτι το κυπριακό που ανακάτεψε στην ακροδεξιά σούπα που μας σέρβιρε, οδήγησαν στην εσπευσμένη “σωστική” δράση …. διάσωση – αποδοκιμασία του Δημάρχου, για να βγάλει το συνεργάτη του σώο … από το λιμάνι μετά τις τρικυμιώδεις … δηλώσεις του.

Ο κ. Βασιλόπουλος προσπαθεί να μειώσει τη νέες αντιδράσεις του δημοκρατικού κόσμου της Καλαμάτας και τελικά να μην χρειαστεί να ζητήσει πίσω τα κλειδιά από τον συνεργάτη του.Στις δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου -εμφορούμενος από (;) χριστιανική αγάπη – ανοίγει το ….. φάκελο της Κύπρου για να εξηγήσει γιατί δεν πρέπει να δεχόμαστε στη χώρα μας μετανάστες ή πρόσφυγες . Θα κλείσει όπως εξηγεί μάλιστα τις αποθήκες στο λιμάνι (που κληρονόμησε προσφάτως στις δημαιρεσίες, έχει όπως λέει και τα κλειδιά τους στη τσέπη του) γιατί ως υπεύθυνος για αυτές , μπορεί να τον κατηγορήσουν και να “τρέχει” αν πάθει σε αυτό το χώρο κάτι , κάποιος από τους περιθαλπόμενους .

Προφανώς αν τους άφηνε να τους φάνε …τα ψάρια κανείς δεν θα μπορεί να τα κατηγορήσει και συνεπώς….. να τα δικάσει και να “τρέχουν” .Εξάλλου αυτά κολυμπούν δεν έχουν πρόβλημα χρόνου.

Ο ομόθρησκος… Θεός μας βεβαίως, βεβαίως , όταν έρθει η ώρα, θα μας καλέσει στα (ακρο)Δεξιά του επειδή εμείς σε όλη μας τη ζωή αυτόν υποστηρίζαμε και όχι το Θεό άλλου λαού , που γύριζε με βάρκες και όλοι τους ήταν ….παράνομοι . Κουκούτσι ηθικής μόνο χρειάζεται να έχει κανείς !

Μην νομίζετε φίλοι μου όμως κάτι άλλο, κάπως έτσι δουλεύουν και οι θεοί . Έχουν υποστηρικτές , όπως ακριβώς τα κόμματα στα εκλογικά τμήματα την ημέρα των εκλογών . Δουλεύουν με ομόθρησκους αντιπροσώπους στα λιμενικά ταμεία. Και για μεγαλύτερη ασφάλεια με τη φωτογραφία του τοπικού Δεσπότη στη σελίδα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του Δημάρχου της πόλης.

Καλό ξημέρωμα όπως λένε τα άτομα που ανήκουν συνήθως σε μια ηλικιακή ομάδα , όταν αποχαιρετιστούν για βράδυ.

ΥΓ: Η Επιστολή διαμαρτυρίας του Δημάρχου Καλαμάτας “Να πάψει η μεροληπτική μεταχείριση εις βάρος του λιμένα Καλαμάτας” προς τον Υπουργό Ναυτιλίας τοποθετεί ένα αίτημα σε εντελώς λάθος βάση και με χρήση της παρωχημένης ορολογίας περί παρανόμων μεταναστών

s

n

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...