Δήλωση Γερονικολού : απέναντι στη συντήρηση, απέναντι στη δεξιά

Sharing is caring!

Αντίδραση Γερονικολού για τη συνεργασία Μπουντρούκα με Νίκα – συμπόρευση με τις επιλογές της ΝΔ

Μενέλαος Γερονικολός, υποψήφιος βουλευτής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ
Μενέλαος Γερονικολός, υποψήφιος βουλευτής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΜΕΛΟΣ Κ.Ε. ΚΙΝΑΛ 
Την αντίδρασή του στη συνεργασία του Γιάννη Μπουντρούκα, υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου που στήριξε το Κίνημα Αλλαγής, με τον περιφερειάρχη της Νέας Δημοκρατίας, Παναγιώτη Νίκα, υπογραμμίζει ο Μενέλαος Γερονικολός, υποψήφιος βουλευτής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ. Ο Μενέλαος Γερονικολός σημειώνει ότι “η συμπόρευση του κ. Μπουντρούκα με τις επιλογές της Νέας Δημοκρατίας διαστρεβλώνει το μήνυμα που επιδιώκει να στείλει το Κίνημα, ότι βρίσκεται (…) απέναντι στη συντήρηση, απέναντι στη δεξιά”. Επιπλέον καλεί αυτούς που επέβαλαν, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά, την υποψηφιότητα του Γιάννη Μπουντρούκα να τοποθετηθούν εάν αποδέχονται τη συνεργασία Μπουντρούκα-Νίκα…

Ειδικότερα σε γραπτή του δήλωση ο Μενέλαος Γερονικολός τονίζει: “Η συνεργασία του κ. Γιάννη Μπουντρούκα, επικεφαλής της παράταξης «Πελοποννησιακή Συμμαχία», η οποία στηρίχθηκε στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές από το Κίνημα Αλλαγής, με την περιφερειακή αρχή του Παναγιώτη Νίκα, υποψήφιου της Νέας Δημοκρατίας, αποτελεί πρόκληση για τους φίλους και τα στελέχη του Κινήματος σε ολόκληρη την Πελοπόννησο. 

Ως υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας και ως μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής δηλώνω ότι η συμπόρευση του κ. Μπουντρούκα με τις επιλογές της Νέας Δημοκρατίας διαστρεβλώνει το μήνυμα που επιδιώκει να στείλει το Κίνημα, ότι βρίσκεται απέναντι στη Νέα Δημοκρατία, απέναντι στη συντήρηση, απέναντι στη δεξιά. 

Τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, τα όργανα του κόμματος, αλλά και τα μέλη της παράταξης του κ. Μπουντρούκα, ιδίως αυτοί που επέβαλαν την υποψηφιότητά του στην Πελόποννησο, οφείλουν να απαντήσουν στο αν αποδέχονται ή όχι τη συνεργασία με τη δεξιά και τη Νέα Δημοκρατία στην Πελοπόννησο. 

Κυρίως, όμως, όλοι οφείλουν να γνωρίζουν ότι οι προσωπικές στρατηγικές και τα «παραμάγαζα» δεν έχουν καμία θέση στο Κίνημα Αλλαγής. Όσοι, εις το όνομα των προσωπικών του συμφερόντων και αποθημένων, επιχειρήσουν να μετατρέψουν το Κίνημα Αλλαγής σε «δεκανίκι» της δεξιάς στην Πελοπόννησο θα μας βρουν απέναντί τους”.

s

n

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...