Σταμάτης Μπεχράκης με τον Μανώλη Μάκαρη

Sharing is caring!

ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Συμπορεύονται και επίσημα με τον επικεφαλής του “Ανοιχτού Δήμου-Ενεργοί Πολίτες”, υποψήφιο δήμαρχο Καλαμάτας Μανώλη Μάκαρη, ο Σταμάτης Μπεχράκης και ο Γιάννης Θεοφιλόπουλος, οι οποίοι άλλωστε αποτελούν ιδρυτικά και εκλεγμένα στελέχη της δημοτικής παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο. Το μεσημέρι ο Σταμάτης Μπεχράκης παραβρέθηκε στην παρουσίαση των πέντε νέων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του Μανώλη Μάκαρη, όπου σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι ο “Ανοιχτός Δήμος-Ενεργοί Πολίτες”, σε αντίθεση με άλλες δημοτικές κινήσεις, αντιμετωπίζει τα ζητήματα αναγνωρίζοντας και κατανοώντας την πολιτική τους διάσταση, όταν άλλες κινήσεις τα αντιμετωπίζουν σαν να πρόκειται απλά και μόνο για τεχνοκρατικά θέματα…


By Messinia Live Posted on 15/02/2019

ΜΑΚΑΡΗΣ: “Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ”

Παρών στην παρουσίαση των νέων υποψηφίων και ο δημοτικός σύμβουλος Σταμάτης Μπεχράκης, σηματοδοτώντας έτσι και επίσημα την “επιστροφή” του στον “Ανοιχτό Δήμο”, από τον οποίο άλλωστε, όπως δήλωσε και ο ίδιος, ποτέ δεν έφυγε

Πέντε ακόμα νέους υποψήφιους παρουσίασε σήμερα ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ανοιχτός Δήμος-Ενεργοί Πολίτες” και υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμάτας, Μανώλης Μάκαρης. Πρόκειται για νέα πρόσωπα χωρίς προηγούμενη ανάμειξη στα αυτοδιοικητικά, αλλά με συμμετοχή στα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της πόλης.

Οι νέοι υποψήφιοι είναι οι εξής:

1.  Αγγελή Μαρία-Δικηγόρος
2. Κώστας Καμαρινόπουλος -Πυροσβέστης
3. Παναγιώτα Μακρή – Κομμώτρια
4. Μάριος Παπακωνσταντίνου-Γεωπόνος
5. Νικηφόρος Ψυχογιάννης-Αθλητής και Φοιτητής στο Τμήμα Τουριστικών Σπουδών

Ο Μανώλης Μάκαρης δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί “η παράταξη ενισχύεται”, όπως είπε και αναφέρθηκε επιγραμματικά στο πρόγραμμα που δρομολογεί η παράταξή του για τον Δήμο Καλαμάτας. Μίλησε για επικαιροποίηση του προγράμματος του 2014, ενώ όμως είπε, τις επόμενες ημέρες θα παρουσιαστούν αναλυτικά οι θεματικοί άξονες, οι προτεραιότητες και όσα πρέπει να γίνουν στον Δήμο Καλαμάτας.

Αναφέρθηκε στο κλίμα που εισπράτει από τις συναντήσεις και τις ανοιχτές συγκεντρώσεις με τους κατοίκους στις συνοικίες και τα χωριά της Καλαμάτας, όπου κοινός παρανομαστής είναι η εγκατάλειψη των συνοικιών. Έμφαση έδωσε και στο πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας, όπου όπως είπε, ο “Ανοιχτός Δήμος” έχει σχεδιάσει ένα πλέγμα δράσεων, που περιλαμβάνει ενεργοποίηση του τοπικού συμβουλίου παραβατικότητας, ενίσχυση και της Δημοτικής Αστυνομίας στα χωριά και τις συνοικίες και όχι μόνο στο κέντρο, αλλά και απογκετοποίηση των Ρομά, ώστε να μην είναι στο περιθώριο. Ο ιδιος θεωρεί ότι “κανένα πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί, αν δεν αρθεί το γκέτο!”, όπως είπε χαρακτηριστικά.

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

 

ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΣ www.kalamatajournal.gr Ο Σταμάτης Μπεχράκης με τον Μανώλη Μάκαρη και με σχόλιο για τους “τεχνοκράτες”

s

n

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...