Απολαυστικό video: Ο Γρηγόρης Ψαριανός υπέρ της …Βόρειας ή Νέας Μακεδονίας

Sharing is caring!

Το Ποτάμι «διαλύεται» – Αποχωρούν Αμυράς -Ψαριανός ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΨΑΡΙΑΝΟΥ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ

Tην αποχώρησή τους από το Ποτάμι προαναγγέλλουν, ουσιαστικά, οι βουλευτές Γρηγόρης Ψαριανός και Γιώργος Αμυράς, οι οποίοι αναμένεται να καταψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, όταν έρθει προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής.

Σε μια ανάρτηση στο Facebook του κ. Ψαριανού, την οποία υπογράφουν και οι δύο βουλευτές του Ποταμιού, αναφέρουν: «Δηλώνουμε και εκφράζουμε την απόλυτη διαφωνία μας με την περίεργη, επαμφοτερίζουσα και αλλοπρόσαλλη αυτή στάση του κόμματος. Διατηρούμε το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού μας και του επαναπροσδιορισμού της σχεσης μας με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ».


Ο Γρηγόρης Ψαριανός υπέρ της …Βόρειας ή Νέας Μακεδονίας Τον Σεπτέμβριο του 2007 ο Γρηγόρης Ψαριανός δίνει συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη και στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Mega. Λίγες ημέρες πριν είχε εκλεγεί βουλευτής Β΄ Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου 2007. Στη συνέντευξη εκείνη ο Γρηγόρης Ψαριανός δηλώνει για την ονομασία της ΠΓΔΜ: «Κοίταξε, το Μακεδονία των Σκοπίων που λέγανε εμένα δεν θα με ενοχλούσε. Νέα Μακεδονία, Βόρεια Μακεδονία, Nova Macedonia που λένε, δεν θα με ενοχλούσε». Τα υπόλοιπα στο βίντεο.

s

n

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...