• Χωρίς κατηγορία

Πουλοκέφαλος Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ

Sharing is caring!

Κατά την αυριανή κρίσιμη συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου θα συζητηθεί το μείζον θέμα της διαχείρισης των Στερεών αποβλήτων της Περιφέρειας, μετά από την απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος να «μετατοπισθεί» το δικαίωμα επιλογής μιας εκ των δύο προτάσεων στο σώμα των Δημάρχων!

Η σοβαρότητα αυτής της απόφασης δεν αφήνει περιθώρια για λάθη ή παραλείψεις .

Οι ορίζουσες των εν δυνάμει επιλογών είναι σαφείς και ξεκάθαρες!

Ή θα συρθεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε ομηρία 27 χρόνων στην ατραπό της «ελάχιστης εγγυημένης ανευθυνότητας» σύμφωνα με την πρόταση της αναδόχου εταιρείας με ότι αυτό συνεπάγεται ή θα προχωρήσει θαρραλέα και με γρήγορο βηματισμό στη λύση των μικρών μονάδων αυτοδιαχείρισης από τους Δήμους .

Από τη μία η πρόταση των κηνσόρων της ενιαίας σκέψης της οικονομικής αφαίμαξης των δημοτών που θα επιφέρει κέρδη μόνον στους αναδόχους, σε αυτόν τον καλά προετοιμασμένο ιδιότυπο «βιότοπο» που οι ίδιοι επιμελώς φρόντισαν και από την άλλη η πρόταση της λελογισμένης χρήσης με πολύ μικρότερο οικονομικό κόστος και κυρίως πιο φιλική στο Δημότη και στο περιβάλλον.

Δεν απομένει επομένως να αποδειχθεί και στη συνεδρίαση που έπεται, ότι Πολιτική είναι η τέχνη του ρεαλισμού και δεν είναι τίποτα άλλο! Τα πράγματα έχουν σοβαρέψει ξαφνικά και θα κριθούν πολλά, αλλά κυρίως όμως θα κριθεί η αναγκαιότητα ύπαρξης όχι μόνον ενήλικων πολιτών αλλά και ενήλικων Πολιτικών !

Ίδωμεν !!!

Φωτογραφία .

Για την καρατόμηση Μαλαπάνη και την αποχώρηση της ομάδας των 5 το Δεκέμβρη του 2013

Απαντώντας σε σχόλιο  συνεχίζει ο κ. Πουλοκέφαλος δεν έχω αρνηθεί ποτέ να αναλάβω τις ευθύνες μου όσες μου αναλογούν αλλά και άλλες ακόμη που δεν μου ανήκουν, τη χρονική περίοδο που είχα την ατυχία να βρεθώ …… στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας !… . Όχι υπηρετώντας βέβαια το Εξουσιαστικό σύστημα, αλλά την κομματική εντολή (τρόμαρα μας !!!!!) να μην χαθεί το στοίχημα της Πελοποννήσου !!! Γνωρίζεις επίσης ότι τότε που ζητήσαμε να “κατέβει” το κόμμα στην Τρίπολη τον Ιούνιο του 2011 στην συνάντηση στο ξενοδοχείο ΑΡΚΑΔΙΑ που συμμετείχαν σχεδόν όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Πελοποννήσου μας διαμήνυσαν να ” καθίσουμε στα αυγά μας” εξαιρουμένης μόνον μιας βουλευτίνας τότε ! Η συνέχεια ήταν γνωστή με την καρατόμηση Μαλαπάνη την πλήρη απραξία του κόμματος και την αποχώρηση της ομάδας των 5 το Δεκέμβρη του 2013 !!! Για το ζήτημα των σκουπιδιών κάποιοι είχαμε δώσει μάχη να μην περάσει σαν πρόταση με τη σημερινή της μορφή αλλά η διαπλοκή όπως γνωρίζεις ήταν πολύ πιο πάνω από τις δικές μας προθέσεις και πέρασε το δικό της! Και να δεις που στο τέλος παρά τον αγώνα και το καταφανές δίκαιο θα περάσει της ΤΕΡΝΑ παρά την αντίθετη άποψη ακόμη και του Υπουργείου !!!Δυστυχώς !!!

s

n

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...