“ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ” ΜΙΑ ΔΡΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2015-2016

Sharing is caring!

Συνεχίζονται οι αιτήσεις στη διεύθυνση https://goo.gl/IxcXOi ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 Νοεμβρίου για να διδάξετε, να εμψυχώσετε,να στηρίξετε το αλληλέγγυο “Σχολείο μας” μια δράση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Μεσσηνίας,που συνεχίζει για δεύτερη χρονιά ! Πέρυσι 100 εθελοντές και 250 παιδιά συναντήθηκαν στο αλληλέγγυο σχολείο μας!

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ!!!

“ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ” – ΜΙΑ ΔΡΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2015-2016

 Το « ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ» – μια πρωτοβουλία αλληλεγγύης του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας ξεκίνησε πέρυσι  να λειτουργεί με 100 εκπαιδευτικούς,φίλους επιστήμονες,εθελοντές και πάνω από 250 παιδιά! Ένα «διαφορετικό» σχολείο, που αγκαλιάστηκε από την εκπαιδευτική κοινότητα, τους μαθητές και τους γονείς. Τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα  ΔΩΡΕΑΝ να ασχοληθούν με τη  μελέτη των μαθημάτων  τους, τον αθλητισμό,  τη δημιουργική  έκφραση, το χορό, το θεατρικό παιχνίδι, τις κατασκευές,τις ξένες γλώσσες, τη φιλαναγνωσία, το σκάκι,το θέατρο σκιών,τα παραμύθια, αλλά και τις ανθρώπινες αξίες, τα δικαιώματα, την περιβαλλοντική αγωγή κ. ά.  Μέσα από αυτές τις δραστηριότητες τα παιδιά δημιούργησαν,έμαθαν,έπαιξαν, χάρηκαν. Το  Σχολείο Μας «ανοίγει» και  φέτος  τις πόρτες του και την αγκαλιά του! Αν είστε εκπαιδευτικός, πτυχιούχος, φοιτητής, αν θέλετε να διδάξετε, να εμψυχώσετε, να στηρίξετε μια ομάδα παιδιών, αν έχετε να μοιραστείτε κάτι ενδιαφέρον μαζί μας , συμπληρώστε την παρακάτω αίτηση  https://goo.gl/IxcXOi  μέχρι τις 30 Οκτωβρίου. Για να γίνει το “Σχολείο μας” ένα ακόμα μεγαλύτερο εργαστήρι συνεργατικής μάθησης, εξερεύνησης της γνώσης, δημιουργίας και  φαντασίας.
σχολικα κυλικειαΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

s

n

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...