• Χωρίς κατηγορία

Μεσσηνία: Κανονικά προχωρά το έργο Τζάνε -Καλαμάκι

Sharing is caring!

Μεσσηνία: Κανονικά προχωρά το έργο Τζάνε-Καλαμάκι

Μεσσηνία: Κανονικά προχωρά το έργο Τζάνε-Καλαμάκι

 

Η θεματική Αντιπεριφερειάρχης υποδομών κα Κωνσταντίνα Νικολάκου απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με την πορεία της εκτέλεσης των εργασιών στο έργο Τζάνε- Καλαμάκι δήλωσε:

“Αποτελεί πολύ θετική εξέλιξη για την πορεία των εργασιών στο τμήμα Τζάνε-Καλαμάκι του Οδικού Άξονα Ριζόμυλος- Κορώνη η αποδοχή από το  Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβουλίου- ΚΑΣ-, της πρότασης της Περιφέρειας Πελοποννήσου για μικρές τροποποιητικές παρεμβάσεις στη μελέτη σε ότι αφορά το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί λόγω των αρχαιολογικών ευρημάτων που είχαν βρεθεί σε χώρο όπου έχει οριοθετηθεί η Ακρόπολη Πεταλιδίου.

Μετά από την αποδοχή της πρότασης της Περιφέρειας απο το ΚΑΣ, σταματούν οι καθυστερήσεις στην εξέλιξη των εργασιών του έργου και συνεχίζεται απρόσκοπτα η ολοκλήρωση ενός σημαντικού έργου που υλοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην Π.Ε. Μεσσηνίας, σε μια περιοχή με ιδιαίτερα συγκριτικά πλεονεκτήματα”.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Να θυμίσουμε πως όπως έγραψε το ypodomes.com την παράταση της προθεσμίας ολοκλήρωσης του έργου στο τμήμα Τζάνε – Καλαμάκι του δρόμου Ριζόμυλος – Κορώνη, μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, πρόκειται ενέκρινε προ ημερών η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

s

n

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...