Όταν ο χώρος που συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο δεν επαρκεί

Sharing is caring!

image

Τα μέσα ενημέρωσης δεν χωρούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Καλαμάτας για να παρακολουθήσουν τη συζήτηση που διεξάγεται

Πολλά έχουν γραφτεί για την αίθουσα “συνεδριάσεων” του δημοτικού συμβουλίου στο δημαρχείο. Για την ουσιαστική  ανεπάρκεια της να εξυπηρετήσει τις ανάγκες μιας σοβαρής δημοκρατικής πολύωρης διαδικασίας ενός πολυπληθούς συλλογικού οργάνου  του καλλικρατικού δήμου Καλαμάτας.

           Επειδή είχαν προβλεφθεί οι  παρενέργειες που θα έχει η μεταφορά του χώρου συνεδριάσεων στο συγκεκριμένο χώρο και είχαν διατυπωθεί μια προς μια , οδηγούμαστε αβίαστα στη σκοπιμότητα  της μεταφοράς. Το  μέτρο αυτό εντάσσεται μαζί με πληθώρα άλλων μέτρων που χρησιμοποιεί η δημοτική αρχή, για περιορισμό των κατάλληλων  προϋποθέσεων άσκησης του αντιπολιτευτικού έργου . 

          Στη φωτογραφία φαίνεται το αποτέλεσμα της “τεχνικής”  να μην υπάρχουν οριοθετημένες κατάλληλες θέσεις  για τα μέσα ενημέρωσης  , με στόχο για να μην έρχονται ή να μην κάθονται στη διάρκεια των συνεδριάσεων δημοσιογράφοι , δεν  καρποφορούν προς το παρόν τουλάχιστον. Γνωστοί δημοσιογράφοι από τοπικά μέσα ενημέρωσης , υποχρεωμένοι για να εργαστούν ,  προσπαθούν να  ” κρυφακούσουν ” έξω από την πόρτα της αίθουσας συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου μιας πολυάριθμης αλαζονικής εκτελεστικής εξουσίας . Μιας  εκτελεστικής εξουσίας που εκμεταλλεύεται  το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο,  κάνοντας τη μέγιστη δυνατή κακή χρήση του απαράδεκτου αυτοδιοικητικτόνου Καλλικράτη σε βάρος των μειοψηφιών  .

s

n

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...