«Τυπογραφικό λάθος» το πανομοιότυπο φυλλάδιο υποψήφιου δημάρχου Καλαμάτας με του συνδυασμού “Ανοιχτος Δήμος-Ενεργοί Πολίτες”

Ενημέρωση Ειδήσεις Πληροφόρηση

Sharing is caring!

Αποσύρει το αντίγραφο όπως όφειλε  «ΑΛΛΑΓΉ».”Συνεπώς κανένα πρόβλημα!”«Τυπογραφικό λάθος» τα πανομοιότυπα φυλλάδια υποψήφιων δημάρχων Καλαμάτας

Σε … τυπογραφικό λάθος οφείλεται το γεγονός κατά την ανακοίνωση του συνδυασμού ότι το ίδιο ακριβώς υπάρχει σε μονόφυλλα προεκλογικό φυλλάδιο του  υποψήφιου δημάρχου Καλαμάτας, Θόδωρου Μπρεδήμα , τονίζει σε ο συνδυασμός «Αλλαγή για το Δήμο Καλαμάτας.

Να αναφέρουμε ότι το φυλλάδιο του συνδυασμού “Ανοιχτός Δήμος – Ενεργοί Πολίτες” κυκλοφόρησε , τις πρώτες ημέρες του Απρίλη, το μονόφυλλο προεκλογικό φυλλάδιο οπότε ξεκίνησε η διανομή του. Αντίθετα, το φυλλάδιο του Θόδωρου Μπρεδήμα κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες 

ο δαίμων σε δράση


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ «ΑΛΛΑΓΗΣ»
Η ανακοίνωση  έχει ως εξής: «Είναι φανερό πως η όποια εμπλοκή γύρω από το θέμα αυτό οφείλεται σε τυπογραφικό λάθος και μόνο, το οποίο αποκαταστάθηκε ήδη. Εξάλλου ο συνδυασμός μας για το μόνο που δεν μπορεί να κατηγορηθεί είναι έλλειμμα θέσεων και προτάσεων. Συνεπώς κανένα πρόβλημα!»