Κουκούτσης :«μέντορας μου είναι ο Σαμαράς»

Sharing is caring!

Δήλωσε περήφανος ως μέλος της Χρυσής Αυγής και ότι έχει πλήρη γνώση για όσα κατηγορούν το κόμμα του.

Την άρση ασυλίας του βουλευτή Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής, Δημήτρη Κουκούτση, εισηγήθηκε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, κλιμάκιο της οποίας έχει μεταβεί στις φυλακές Κορυδαλλού προκειμένου να ακροαστεί τους προφυλακισμένους βουλευτές του κόμματος για τους οποίους οι ανακρίτριες έχουν ζητήσει την άρση της ασυλίας τους.

Στο κλιμάκιο αρνήθηκε να συμμετάσχει η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, λέγοντας ότι η διαδικασία αυτή συμβάλλει στη «θυματοποίηση» των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Η Επιτροπή το πρωί συμφώνησε να εισηγηθεί την άρση ασυλίας του Δ. Κουκούτση με 7 ψήφους υπέρ, 1 κατά (Ηλίας Παναγιώταρος) και 1 παρών (Μ. Κόλλια – Τσαρουχά). Στη συνεδρίαση ο Δ. Κουκούτσης μίλησε για πολιτική δίωξη και υπενθύμισε ότι ήταν οργανωμένο μέλος της Ν.Δ. στη Μεσσηνία. Μιλώντας με δημοσιογράφους ισχυρίσθηκε πως στην Επιτροπή Δεοντολογίας κατέθεσε πως «μέντορας του είναι ο Σαμαράς». «Εγώ ήμουν αυτός που τράβηξε στις ευρωεκλογές του 1984, στην Καλαμάτα, τη φωτογραφία πάνω στην εξέδρα του Αντώνη Σαμαρά με τον Πάνο Καμμένο», πρόσθεσε. Δήλωσε περήφανος ως μέλος της Χρυσής Αυγής και ότι έχει πλήρη γνώση για όσα κατηγορούν το κόμμα του.

«Πηγή: https://www.athensvoice.gr/politics/63519_arsi-asylias-kai-gia-ton-d-koykoytsi-tis-ha»

s

n

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...