Που βρίσκεται το κλειδί από το κτήριο των πομπών στο όρος Λυκόδημο;

Sharing is caring!

τηλεοΕντελώς παράνομα και αυθαίρετα, χωρίς την παρουσία εισαγγελέα ή με άλλη νόμιμη διαδικασία, με δικαστικό επιμελητή που θα εκτελούσε εντολή συγκεκριμένης αρμόδιας αρχής, έγινε εισβολή από τα συρματοπλέγματα της περίφραξης του κέντρου εκπομπής της ΕΡΤ στο Λυκόδημο. Το κλειδί όμως από το κτήριο των πομπών, μετά την καταδρομική επιχείρηση γνωστών και αγνώστων (;) για να σταματήσουν την αναμετάδοση και στη Μεσσηνία τη φωνή των εργαζομένων της ΕΡΤ, λογικά πρέπει να έχει παραδοθεί σε τοπικό αρμόδιο υπηρεσιακό παράγοντα .

Στο χώρο του κτηρίου μεταξύ των ραδιοτηλεοπτικών αναμεταδοτών υπάρχει όπως μάθαμε και πομπός που υποστηρίζει τις επικοινωνίες σημαντικής δημόσιας υπηρεσίας. Ο πομπός αυτός χρησιμοποιείται στην ενδοεπικοινωνία των κινητών μονάδων με το κέντρο στο οποίο αυτές οι μονάδες υπάγονται επιχειρησιακά. Σε μία “νόμιμη” επιχείρηση λοιπόν από μη “τοπικές δυνάμεις”, το κλειδί του κτηρίου πρέπει να το έχουν ήδη παραδώσει στα χέρια αρμοδίου και τοπικού υπηρεσιακού παράγοντα, ώστε όταν και αν προκύψει οποιαδήποτε βλάβη άμεσα αυτή να μπορεί να αποκατασταθεί.

Αδυνατώ να πιστέψω ότι θα ξεφύγει από την παραδειγματική τιμωρία, όποιος έδωσε εντολές να κλειδωθεί το κτήριο χωρίς να έχει μεριμνήσει για την περίπτωση που θα χρειαστεί να ανοίξει ο χώρος αυτός επειγόντως . Όφειλε να γνωρίζει σε τι κτήριο επιχειρεί . Εξάλλου είδαν τι υπάρχει στο χώρο αυτόν και δεν μπορεί να τον κλείδωσε έτσι απλά να πήρε το κλειδί μαζί του φεύγοντας για άλλη περιοχή της χώρας.

Γιατί προφανώς όποιος θα άφηνε κλειδωμένη την πόρτα στον σταθμό αναμεταδοτών στο τέλος της “επιχείρησης” και δεν παράδινε το κλειδί του κτηρίου σε τοπικό αρμόδιο υπηρεσιακό παράγοντα με νόμιμη διαδικασία , πέρα άλλων παραβάσεων , αυτή η εγκληματική παράλειψη στερεί τη δυνατότητα , σε περίπτωση που υπάρξει έκτακτη ανάγκη , να μπουν άμεσα στο κτήριο οι υπεύθυνοι τεχνικοί και να τεθούν σε πλήρη λειτουργία οι πομποί μετάδοσης ΧΡΗΣΙΜΩΝ πληροφοριών ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΩΝ επικοινωνιών. Τόσο για να λειτουργήσουν τα δημόσια μέσα ενημέρωσης όσο για την απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών που εξαρτώνται από τον πομπό που έχουν εγκαταστήσει μέσα στο εν λόγω κτήριο.
Πέρα από τον εισαγγελέα οι δημοσιογράφοι ισχυρών (;) μέσων ενημέρωσης πρέπει να ερευνήσουν σε βάθος την υπόθεση. Η κοινή γνώμη πρέπει να ενημερωθεί τι ακριβώς διαδραματίστηκε στα δύο βουνά της Μεσσηνίας Λυκόδημο και Αετό λίγο πριν να πέσει η νύκτα την περασμένη Παρασκευή.Οι πολίτες πρέπει να πληροφορηθούν σε βάθος αυτή τη περίεργη “περιφερειακη” δράση των αστυνομικών δυνάμεων
Ποιοι συμμετείχαν στην επιχειρήση ; Ποιός ήταν ο τεχνικός που χρησιμοποίησαν; Γιατι έδρασαν με τρόπο που θυμίζουν πρακτικές ανθρώπων της νύκτας;
Οι πρακτικές αυτές έχουν έχουν και παρακρατική συνέργεια; Πάντως σηματοδοτούν με αρνητικό τρόπο τη νέα φάση που μπαίνει η δημοκρατία μας .

Μονόδρομος γι αυτούς που εφαρμόζουν στη ζωή μας την κατάλυση των στοιχειωδών εργασιακών η χρήση της τρομοκρατίας και η παρακρατική συνεργασία σε βάρος των δημοκρατικών δικαιωμάτων μας με τις συνεχείς πράξεις νομοθετικού περιεχόμενου, αλλά μονόδρομος για απάντηση από εκείνες τις δικαστικές αρχές που θέλουν να μην επιτρέψουν τη διάλυση του νομικού πολιτισμού της χώρας

s

n

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...