Ο κ. Φούχτελ ,ο «υπουργός Ελλάδας»της κ. Μέρκελ, ζήτησε χιλιάδες απολύσεις Ελλήνων εργαζομένων!!

Sharing is caring!

Η αντιπολίτευση στο Δήμο της Καλαμάτας πρέπει να αναλάβει κοινές πρωτοβουλίες για την ματαίωση της  αδελφοποίησης  «Kinder» έκπληξη από Φούχτελ σε Σαμαρά γιατί ο φουχτωλισμός είναι  το ανώτατο στάδιο του ραγιαδισμού .

    Με προκλητικό και ιταμό τρόπο ο εντεταλμένος της  Άνγκελα Μέρκελ στην Ελλάδα Χανς Γιόακιμ Φούχτελ ζήτησε απολύσεις χιλιάδων Ελλήνων εργαζομένων, με την κυβέρνηση να παρατηρεί απαθής τις απαιτήσεις των δανειστών.

Κληθείς να σχολιάσει τις αντιδράσεις των εργαζομένων στους ΟΤΑ για το μέτρο της διαθεσιμότητας ο κ. Φούχτελ τόνισε ότι,  «για εργασίες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση απαιτούνται 3.000 εργαζόμενοι στην Ελλάδα, ενώ στη Γερμανία η δουλειά διεκπεραιώνεται με 1000 άτομα». Συνεχίζοντας, είπε πως θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις ιδιαίτερα στους εταίρους που χρηματοδοτούν διαδικασίες στην Ελλάδα, «γιατί δεν γίνεται πιο αποτελεσματική εκμετάλλευση του εργατικού δυναμικού και να φανούν τρόποι πως θα μειωθεί ο αριθμός τους». Εκατομμύρια ευρώ από τις μίζες της Ζήμενς και η αρνηση της Γερμανίας να συμβάλει στην έκδοση του Χριστοφοράκου στην Ελλάδα αφαιρεί απο τον Φούχτελ  καθε δικαίωμα για υποδείξεις και την υποκατάσταση της ελληνικής κυβέρνησης.Πρέπει οι δήμαρχοι να σταματήσουν τις  επαφές μαζί του

 

s

n

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...