• Χωρίς κατηγορία

“ΘΑΡΡΟΣ” 17.7.12: Μπεχράκης κατά Νίκα…για «πλύση εγκεφάλου»

Sharing is caring!

Image

Ένταση δημιουργήθηκε χθες το μεσημέρι στη συνεδρίαση του έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, μεταξύ του δημάρχου Παναγιώτη Νίκα και του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του «Δικτύου» Σταμάτη Μπεχράκη.
Κατά τη διάρκεια παρέμβασής του, ο εκπρόσωπος του «Δικτύου», κάποια στιγμή, έκανε λόγο για «πλύση εγκεφάλου» του δημάρχου προς τους δημότες κάθε μεσημέρι από τα κανάλια, σχετικά με τα έργα που κάνει η Δημοτική Αρχή στην πόλη κ.λπ.
Ακολούθησε η απάντηση του δημάρχου επί προσωπικού, όπως τόνισε. Ο κ. Νίκας είπε, ενοχλημένος, ότι κατά καιρούς έχουν ειπωθεί πάρα πολλά (όχι από τον κ. Μπεχράκη, αλλά γενικώς) για τον ίδιο, αλλά ακόμη και για τη σύζυγο και τα παιδιά του.  «Έχω υποστεί τα πάνδεινα, μέχρι και με απαξιωτικό τρόπο» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι, παρ’ όλα αυτά, δεν έχει απαντήσει ποτέ. Σημείωσε ότι «ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ», όπως αποκάλεσε τον Σταμάτη Μπεχράκη, τον κατηγορεί για προπαγάνδα και προνομιακή σχέση με τα ΜΜΕ και λέει πως ο δήμαρχος αντιστρατεύεται το λαϊκό συμφέρον. Δήλωσε ότι δεν έχει κανενός είδους τέτοια σχέση και ότι αυτό που ειπώθηκε αποτελεί προσβολή όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά και για τα ΜΜΕ, αφού για να υπάρξει τέτοια σχέση χρειάζονται δύο πλευρές.
Όταν ο δήμαρχος ολοκλήρωσε, ο Σταμάτης Μπεχράκης ζήτησε το λόγο για να απαντήσει και αυτός από την πλευρά του επί προσωπικού. Όμως, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Ανδρέας Γουρδέας, του απαγόρευσε να μιλήσει.
Ο εκπρόσωπος του «Δικτύου» επέμεινε ζητώντας να απαντήσει, ενώ το αίτημά του στήριξαν και κάποιοι σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας, που φώναξαν να του δοθεί ο λόγος. Τότε ο κ. Γουρδέας είπε να αποφασίσει το Σώμα. Ρώτησε… την πλευρά της πλειοψηφίας, εκείνη απάντησε ότι δεν υπάρχει θέμα επί προσωπικού, και η συνεδρίαση έληξε χωρίς να επιτραπεί στον Σταμάτη Μπεχράκη να μιλήσει.
Μ.Ν.

s

n

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...