• Χωρίς κατηγορία

Εκτός εκλογών και αυτοδιοίκησης ο δήμαρχος Θουρίας Γιώργος Σκαλαίος

Sharing is caring!

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Εκτός εκλογών και αυτοδιοίκησης  μένει  ο  επί 12ετία  δήμαρχος  Θουρίας Γιώργος Σκαλαίος. Με γραπτή του δήλωση ενημερώνει ότι δε θα είναι υποψήφιος ούτε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με τον Πέτρο   Τατούλη,   όπως   είχε ακουστεί.  Μην  κρύβοντας τη δυσφορία του, επισημαίνει  ότι  οι  συνθήκες  δεν ήταν  κατάλληλες  για  την κάθοδό του στις εκλογές – δηλώνει όμως παρών στα στροφή του  στα αυτοδιοικητικά πράγματα στο μέλλον. Προσεκτικά δηλώνει, τέλος, ότι θα στηρίξει υπο- ψήφιους προερχόμενους από τη δημοτική του ομάδα.

Ο δήμαρχος Θουρίας Γ. Σκαλαίος στη δήλωσή του σημειώνει συγκεκριμένα:

«Μετά από πολλή σκέψη και έντονο προβληματισμό ανακοινώνω   ότι   δεν   θα συμμετέχω στις επερχόμε- νες αυτοδιοικητικές εκλο- γές, ούτε στον πρώτο αλλά ούτε και στο δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης. Και τούτο διότι έκρινα ότι οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες για την κάθοδό μου στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.

Παρά την απόφασή μου για τη μη διεκδίκηση αξιώματος  είτε  στο  δήμο  είτε στην Περιφέρεια,  θα  είμαι παρών  στα  δρώμενα  του τόπου και αρωγός σε κάθε προσπάθεια, τόσο σε επίπεδο καλλικράτειου Δήμου Καλαμάτας όσο και σε επίπεδο Περιφέρειας. Επίσης, θα ήθελα να δηλώσω ότι θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις   τους   υποψηφίους που  προέρχονται  από  τη δημοτική μας παράταξη για

 

Μετά το πέρας των εκλογών, η δημοτική αρχή θα προβεί σε απολογισμό των πεπραγμένων και αξιολόγηση του προγράμματος δημοτικής δράσης για τα 12 συναπτά έτη της δημοτικής μου θητείας. Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μου σε όλους όσοι με στήριξαν σε όλη τη διαδρομή μου».

s

n

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...