• Χωρίς κατηγορία

Προσέλαβε υπεύθυνη παραγωγής του ΔΙΚΕΧΟ

Sharing is caring!

ΘΑΡΡΟΣ 16 Νοεμβρίου 2007 Αρ. Φύλλου:32523 

Δ.Σ. ΔΕΠΑΚ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2007 ( ΠΕ 25/1/2007    ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΔΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 034/2007 ) : αντιπρόεδρος της ΔΕΠΑΚ Δημήτρης Γιαννημάρας , μέλη του Δ.Σ. Τάσος Πολυχρονόπουλος , Βασίλης Δικαιουλάκος(ΑΝ) , Βασ. Κοσμόπουλος . Η πρόταση για την πρόσληψη της Δ. Κρητικίδη ψηφίστηκε από το συμβούλιο, πλην του μέλους και επικεφαλής της «Ανθρώπινης και Όμορφης Πόλης» Βασ. Κοσμόπουλου, ο οποίος ψήφισε λευκό.

Την πρόσληψη, με σύμβαση έργου, της Δήμητρας Κρητικίδη ως υπεύθυνης παραγωγής του Διεθνούς Κέντρου Χορού Καλαμάτας αποφάσισε σε χθεσινή συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΠΑΚ. Η προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συγκεκριμένη θέση είχε γίνει τον προηγούμενο μήνα με σκοπό την πρόσληψη ατόμου που θα αναλάμβανε να φέρει σε πέρας οργανωτικά θέματα, τα οποία έχουν να κάνουν κυρίως με το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας.

A/ΑΤΑΚΤΙΚΑΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑΙΔΙΟΤΗΤΑ
1NIKΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗMHTPIOΣΑιρετοί
2.ΣΠΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣOIKONOMAΚOY ΜΑΡΙΑ
3AΛΕΥΡΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣΔΙΚΑΙΟΥΛΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
4.KOΣΜΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣΠΑΠΑΜΙΚΡΟΥΛΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
5.MΠOTΣΕA ΣΟΦΙΑΚΑΤΣΟΣ ΙΩΑΝΗΣΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
6.ΓΙΑΝΝΗΜAPΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΧΕΛΑ ΜΑΡΙΑΔΗΜΟΤΕΣ
7.ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
8.ΚΟΤΣΟΓΛΑΝΙΔΗ ΦΩΤΕΙΝΗΓΚΛΕΓΚΛΕ ΕΛΕΝΗ
9ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΛΩΡΟςΕΚΠΡΟΣΩΠΟς ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ


Η Δήμητρα Κρητικίδη ήταν η μόνη ενδιαφερόμενη που υπέβαλε αίτηση για τη θέση. Στο χθεσινό Δ.Σ. η διευθύντρια του Τομέα Χορού της ΔΕΠΑΚ και του ΔΙ.ΚΕ.ΧΟ. Καλαμάτας, Βίκυ Μαραγκοπούλου, εξήρε τα προσόντα της υποψήφιας, παρουσιάζοντας το πλούσιο βιογραφικό της, το οποίο περιλαμβάνει συνεργασίες με το Φεστιβάλ Αθηνών, τον 51ο Διαγωνισμό της Eurovision, τις τελετές έναρξης και λήξης της Ολυμπιάδας του 2004, το Φεστιβάλ Τραγουδιού της Θεσσαλονίκης κ.ά. Για την επιλογή το Δ.Σ. της ΔΕΠΑΚ είχε ορίσει, σε προηγούμενη συνεδρίασή του, αρμόδια επιτροπή, την οποία αποτελούσαν η Β. Μαραγκοπούλου και τα μέλη του Δ.Σ. Τάσος Πολυχρονόπουλος και Βασίλης Δικαιουλάκος. Για την αξιολόγηση της υποψήφιας οι δύο τελευταίοι, όπως ανέφεραν χθες, βασίστηκαν στη γνώμη της Β. Μαραγκοπούλου, αφού, όπως είπαν, είναι ειδική επί του θέματος.

Η πρόταση για την πρόσληψη της Δ. Κρητικίδη ψηφίστηκε από το συμβούλιο, πλην του μέλους και επικεφαλής της «Ανθρώπινης και Όμορφης Πόλης» Βασ. Κοσμόπουλου, ο οποίος ψήφισε λευκό. Ο λόγος, όπως είπε, ήταν ότι η προκήρυξη για τη συγκεκριμένη θέση δημοσιεύθηκε μόνο σε δύο τοπικές μεσσηνιακές εφημερίδες («Θάρρος» και «Ελευθερία») και σε καμία αθηναϊκή. Διευκρίνισε δε, ότι η απόφασή του δεν έχει να κάνει με τα προσόντα της υποψήφιας, τα οποία χαρακτήρισε υψηλά. Ωστόσο, σημείωσε: «Μακάρι να υπήρχε ένα άτομο με αυτό το βιογραφικό στην Καλαμάτα και να συνεργαζόμασταν, όμως, επειδή τα προσόντα που ζητάμε και την εμπειρία αυτή, κατά 99%, την έχουν άτομα που εργάζονται στην Αθήνα (σ.σ.: άλλωστε και το άτομο που επιλέχθηκε από την Αθήνα είναι), πιστεύω ότι θα έπρεπε να μπει η προκήρυξη και σε μία αθηναϊκή εφημερίδα, ώστε να υπάρξει πληροφόρηση τυχόν ενδιαφερομένων». Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΠΑΚ Δημήτρης Γιαννημάρας απάντησε ότι δεν δημοσιεύθηκε η προκήρυξη σε αθηναϊκό έντυπο, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ΔΕΠΑΚ. Η σύμβαση έργου της Δ. Κρητικίδη, όπως αποφασίστηκε, θα είναι 9μηνη, ωστόσο στη χθεσινή συνεδρίαση δεν αναφέρθηκε… η αμοιβή της.

Της Μαρίας Νίκα

s

n

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...