• Χωρίς κατηγορία

ΡΕΚΟΡ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ

Sharing is caring!

9:52:03 PM  2016-10-05

 

ΠΡΙΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΊ ΜΗΝΑΣ

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ .

  • Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΔΙΝΕΙ ΝΕΑ ΠΝΟΗ   ΣΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕς ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ διεκδίκηση της ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΉΣ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ

  • Η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

“Τα ψίχουλα”, όπως σαχλαμαροειδώς   διατείνονται δυνάμεις προσκείμενες στο χθες ,της διαπλοκής, της διαφθοράς και της χρέωσης των Ελλήνων , ήρθαν σπάζοντας κάθε χρονικό ρεκόρ κρατικής οικονομικής αρωγής και αναπλήρωσης  μικρού μέρους των απωλειών των νοικοκυριών .Τα “καρβέλια” βέβαια μπορεί να  λείπουν από τα δημόσια ταμεία και τα “ψίχουλα” να μαζεύονται με κόπο και αίμα του ελληνικού λαού,  αλλά να βγαζουν γλώσσα και οι υπεύθυνοι της απώλειας των “καρβελιών” πάει πολύ!   

Τρεις υπουργικές αποφάσεις με τις οποίες κατανέμονται στο Δήμο Καλαμάτας αθροιστικά 767.000 ευρώ, αποκλειστικά για την καταβολή επιδομάτων σε πλημμυροπαθείς από το φαινόμενο της 7ης Σεπτέμβρη, υπογράφτηκαν χθες και σήμερα. Την Παρασκευή το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδριάζει εκτάκτως προκειμένου να τροποποιήσει τον προϋπολογισμό ώστε να μπορεί από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας να αποδώσει τα χρήματα στους πλημμυροπαθείς…

  • Η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ  Φωτίου, υπέγραψε χθες τη μεταβίβαση πίστωσης 500.000 ευρώ στο Δήμο Καλαμάτας, τα οποία θα αποδοθούν στους 408 καταγεγραμμένους από το Δήμο πλημμυροπαθείς για την αντικατάσταση των κατεστραμμένων από την πλημμύρα οικοσκευών τους.
  • Η ίδια αναπληρώτρια υπουργός υπέγραψε επίσης χθες τη μεταβίβαση πίστωσης 72.078 ευρώ, ενώ ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ανδρέας Νεφελούδης, υπέγραψε σήμερα την έγκριση δαπάνης 195.138 ευρώ και το άθροισμα των δύο αυτών ποσών, που ανέρχεται σε 267.216 ευρώ, θα διατεθούν στους 408 πλημμυροπαθείς του Δήμου ως επίδομα για την κάλυψη άμεσων βιοτικών αναγκών.

    1. Η κάλυψη των πρώτων αναγκών (επίδομα 586 ευρώ). Σύμφωνα με δύο Αποφάσεις διατίθεται στο Δήμο Καλαμάτας ποσόν 267.216 ευρώ συνολικά για κάλυψη αμέσων βιοτικών αναγκών των πληγέντων. Πρόκειται για 408 καταγεγραμμένες περιπτώσεις
    2. Η κάλυψη της αντικατάστασης οικοσκευής (μέχρι 5.861 ευρώ). Με Απόφαση μεταβιβάζεται στο Δήμο Καλαμάτας ποσόν 500.000 ευρώ, για την κάλυψη εξατομικευμένα των 408 παραπάνω περιπτώσεων, όσον αφορά στην αντικατάσταση οικοσκευής.

s

n

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...