οι παρατάξεις του Θόδωρου Μπρεδήμα, του Σταμάτη Μπεχράκη και του Νίκου Φωτέα για τον Βασίλη Δικαιουλάκο

Sharing is caring!

25/02/2012  ΝΕΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΩΝ

 

Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα αποχώρησαν από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας οι τρεις από τις τέσσερις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, κάτι που φανερώνει το τεράστιο πρόβλημα στη λειτουργία του κορυφαίου θεσμού του Δήμου.
Η αποχώρηση έγινε, αφού πρώτα ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας, εξαπέλυσε οργισμένος επίθεση εναντίον συμβούλου  της αντιπολίτευσης του κ. Δικαιουλάκου Βασίλη, απορρίπτοντας τις τοποθετήσεις του ως εντελώς άσχετες με τα υπό συζήτηση θέματα. Οι τρεις μειοψηφίες θεώρησαν την αντίδραση του δημάρχου ιδιαζόντως προσβλητική για το Βασίλη Δικαιουλάκο  και αποχώρησαν.

Η αποχώρηση σημειώθηκε κατά τη συζήτηση του θέματος για την ανάπλαση στην οδό Φαρών, όταν ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας, Βασίλης Δικαιουλάκος, διαφώνησε με το συγκεκριμένο έργο και αντιπρότεινε να γίνει άλλο, που να τονώνει την απασχόληση του τοπικού δυναμικού. Τότε ο δήμαρχος «εξερράγη» και, από το θυμό του, βγήκε από την αίθουσα, μιλώντας για άγνοια του δημοτικού συμβούλου που δεν δικαιολογείται να μην ξέρει ότι, στο πλαίσιο του προγράμματος αστικές αναπλάσεις, δεν μπορούν να χρηματοδοτηθούν έργα σαν αυτό που πρότεινε.
Σημειώνεται, ότι η παράταξη της μειοψηφίας που δεν αποχώρησε με τις άλλες τρεις είναι η «Λαϊκή Συσπείρωση», ενώ έφυγαν οι παρατάξεις του Θόδωρου Μπρεδήμα, του Σταμάτη Μπεχράκη και του Νίκου Φωτέα.

s

n

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...